Home – English
Body Stress Release (BSR) is a health technique in which (deep-seated) muscle tension is released in a gentle but very effective way. This will greatly improve communication in the nervous system. The body’s self-healing capacity can then function optimally again. (Pain) symptoms disappear and health returns.

Testimonials

AnoniemOp verzoek
Lees verder
Goh, Alec, wat ben ik blij met je! Maar dat weet je denk ik ook wel, want door mijn enthousiasme zijn er inmiddels ook alweer andere mensen jouw richting uitgekomen, het welbekende sneeuwbaleffect… Fijn dat jij op mijn pad gekomen bent! Dankjewel voor alles!
Jacques ThijssenVia Linkedin
Lees verder
Ik ben een paar jaar lang in behandeling geweest bij Alec op grond van ernstige nek-en rugklachten. Ik had deze klachten opgelopen ten gevolge van sport-en auto-ongevallen. De klachten werden hierdoor ingrijpend verminderd, ik hoefde geen pijnstillers (meer) te slikken en de gevolgen van de behandelingen bleken duurzaam in de tijd. Ik ben Alec dan ook erkentelijk voor zijn behandelingen en de effectiviteit ervan. De behandelingen gaven mijn lichaam en geest steeds weer de benodigde rust en ontspanning. Ik kan dat dan ook eenieder aanbevelen, zeker bij langdurige klachten!! Daarnaast is Alec een zeer bijzonder prettige en ontspannen persoonlijkheid die een grote mate van rust uitstraalt.
Marcel van MouschVia Linkedin
Lees verder
Alec neemt alle tijd voor je om alles goed uit te leggen; hoe en waarom je lichaam reageert op zijn behandeling. En reageren zal het. Zelf had ik lange tijd last van hoofdpijn en kramp in mijn benen. Deze zijn na 3 behandelingen als sneeuw voor de zon verdwenen.
Ties NiessenVia Linkedin
Lees verder
Beste Alec,

Ik ben in Arnhem met BSR in contact gekomen en dat gaf mij altijd een geweldig, ontspannen gevoel. Doordat we verhuisd zijn naar Roermond ben ik door de goede ervaringen met BSR op zoek gegaan naar een therapeut in de buurt. Zodoende ben ik jou tegen het “lijf” gelopen.

Je stelt je diagnose zorgvuldig en werkt snel. Verder ben je een prettige persoonlijkheid en de sessie van een half uur vliegt voorbij. Ik ervaar jouw behandelingen altijd met veel plezier en ga weer blij, ontspannen en rustig naar huis in de wetenschap dat ik na een maand weer mag
Vorige
Volgende

The technique

Body Stress Release is a non-diagnostic health technique aimed at helping release muscle tension present in the body….
20221118_BSR-12
20221118_BSR-11

Origin of Body Stress

Body Stress is nothing but muscles tightening to protect the body in the presence of too much stress. This stress can be physical, mental/emotional or chemical….

A session of Body Stress Release

Body Stress will be present as soon as a body starts protecting itself against stressors (stress inducers). This means that the effect of stress is stronger than…

20221118_BSR-6

Opening hours Maastricht

The practice is located in the Rafael therapeutic centre. You can take a seat in the waiting room prior to your appointment.

Opening hours Algarve

Appointments can be made at our head quarters near Silves or at your location. Surcharges for travel time and fuel apply.

Neem contact op

Contact
Locatie

Adam van Harenstraat 31
6223 CA Maastricht-Borgharen